Zonnebloemstraat 9, 9500 Geraardsbergen
cinema.focus@skynet.be

FILMAANBOD WEEKOVERZICHT NIEUWSBRIEF B2B CONTACTEER ONS
WORDT VERWACHT CADEAUCHEQUES TARIEVEN SCHOLEN SOLLICITEREN


FREAKY
   
  Vertoningen van 12/07 tot en met 20/07
   
  DINSDAG
06 JULI 2021
   
 
 

REGISSEUR
CAST
DUUR
GENRE
TAAL
 
Christopher Landon
Vince Vaughn, Kathryn Newton,
1u39

Horror / Komedie
Engels

 

De zeventienjarige Millie Kessler (Kathryn Newton) probeert de bloeddorstige gangen van Blissfield High en de wreedheid van de populaire menigte te overleven. Maar als ze het nieuwste doelwit wordt van The Butcher (Vince Vaughn), de beruchte seriemoordenaar van de stad, wordt haar laatste schooljaar het minste van haar zorgen.  
Wanneer The Butcher's mystieke oude dolk hem en Millie in elkaars lichaam doet ontwaken, leert Millie dat ze slechts 24 uur heeft om haar eigen lichaam terug te krijgen voordat de wissel definitief wordt en ze voor altijd vast zit in de vorm van een maniak van middelbare leeftijd. Het enige probleem is dat ze er nu uitziet als een torenhoge psychopaat die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher op haar lijkt en zijn honger naar bloedvergieten nog steeds niet heeft kunnen stillen.  
Met wat hulp van haar vrienden Nyla (Celeste O'Connor), Joshua (Misha Osherovich) en Booker (Uriah Shelton)-racet Millie tegen de klok om de vloek om te keren terwijl The Butcher ontdekt dat vastzitten in een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor de perfecte moorden.
  

 

 (c) 2012 - Bioscoop Focus Geraardsbergen - Contact Webdesign