Cinema Focus, Zonnebloemstraat 9, 9500 Geraardsbergen
cinema.focus@skynet.be

FILMAANBOD WEEKOVERZICHT NIEUWSBRIEF B2B CONTACTEER ONS
WORDT VERWACHT CADEAUCHEQUES TARIEVEN SCHOLEN SOLLICITEREN
FAST & THE FURIOUS 10
 

REGISSEUR
CAST
DUUR
GENRE
TAAL

RELEASEDATUM


 
Louis Leterrier
Jason Momoa, Charlize Theron, Vin Diesel, Helen Mirren, Brie Larsson
2u20
actie
Engels

17 mei 2023


 
Het einde van de weg begint hier.  
Fast X, de tiende film in de Fast & Furious Saga, luidt de laatste hoofdstukken in van n van de meest legendarische en populaire wereldwijde filmfranchises, nu in zijn derde decennium en nog steeds sterk met dezelfde kerncast en personages als toen het begon. 
Tijdens vele missies en tegen onmogelijke verwachtingen in, zijn Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af geweest. Nu worden ze geconfronteerd met de meest dodelijke tegenstander ooit: Een angstaanjagende dreiging uit de schaduwen van het verleden die gedreven wordt door bloedwraak, en die vastbesloten is deze familie te vernietigen en alles en iedereen waar Dom van houdt, voor altijd te vernietigen.  
In Fast Five uit 2011 schakelden Dom en zijn team de Braziliaanse drugskoning Hernan Reyes uit en onthoofden zijn imperium op een brug in Rio De Janeiro. Wat ze niet wisten was dat de zoon van Reyes, Dante (Aquaman's Jason Momoa), getuige was van dit alles en de laatste 12 jaar een plan heeft beraamd om Dom de ultieme prijs te laten betalen. 
Dante's plot zal Dom's familie verdelen van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazili tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenoten zullen worden gesmeed en oude vijanden zullen weer opduiken. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn eigen 8-jarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het ultieme doelwit is van Dante's wraak.


   

 (c) 2012 - Bioscoop Focus Geraardsbergen - Contact Webdesign